Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
false

Blog

TRUE

blog

HIDE_BLOG
Pazartesi, Nisan 7

Pages

Header

Güncel

BARBUNYA PİLAKİ

Barbunya pilaki Sevgili hanımlar soğuk olarak yemeyi sevdiğim yiyecekler arasındaki pilaki misafirleriniz içinde güzel bi alternatif olur. ...


Barbunya pilaki


Sevgili hanımlar soğuk olarak yemeyi sevdiğim yiyecekler arasındaki pilaki misafirleriniz içinde güzel bi alternatif olur.

Malzemelerimiz..

  • 1 kg barbunya
  • 3 adet kesme şekeri
  • 1 adet kurusogan
  • 3 küçük diş sarımsak
  • 2 adet domates
  • 2 adet sivri yeşil biber
Hazırlanışı...
  • Barbunyalar ayıklanıp biraz su ile kaynatılıp kara suyu süzülür. 
  • Soğanlar yemeklik doğranıp sıvı yağ ile kavrulur. 
  • Siv­ri biberler incecik doğranıp soğanlarla birlikte biraz kavrulur.
  •  Rendelenmiş domatesler eklenip domateslerin suyu çekilene dek pişirilir. 
  • Barbunyalar eklenir. 
  • 1 su bardağı su konulup ayıklanmış sarımsaklar ve şeker ilave edilir.
  •  Orta ateşte pişme­ye bırakılır. 
  • Soğuyunca maydanoz ile süslenip servis yapılır.



Hiç yorum yok

ADSENSE

PATATES PİZZA TARİFİ HARİKAA..

SIFIR ŞEKER💃💃 3 Dakikada Yap FIRIN YOK PİŞİRMEK YOK Lezzet...

ZEYTİNYAĞLI BAKLA TARİFİ

LEZZETİNE VE GÖRÜNTÜSÜNE HAYRAN OLACAKSINIZ 💕İKİ RENKLİ PAM...

ÇOCUKLARINIZA SEVİNÇ ÇIĞLIĞI ATTIRACAK NEFİS SICAK ÇİKOLATA ...

LAHANA TURŞUSU İKİ FARKLI TARİFİM VAR , ERİME YOK ,ÇITIR Ç...

Limonlu Dondurma Tarifi

TEK BEZE ILE 40 KAT DİLBER DUDAĞI BAKLAVASI

DONDURMA TADINDA ÇİLEKLİ PARFE �� Gül Mutfağım

YULAFLI KAHVALTI ��Hem sağlıklı hem de lezzetli ��Gül Mutfa...