Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
false

Blog

TRUE

blog

HIDE_BLOG
Pazartesi, Nisan 7

Pages

Header

Güncel

mozaik pasta

Yumurtasız mozaik pasta muzlu mozaik pasta  mozaik pasta En kolay ve en pratik pastalardan biridir.Mozaik pastayı sevmeyende pek yok gi...

Yumurtasız mozaik pasta
muzlu mozaik pasta 
mozaik pasta

En kolay ve en pratik pastalardan biridir.Mozaik pastayı sevmeyende pek yok gibidir.Hafif oluşu ve lezzeti sık sık yapmam için en geçerli sebepya sizlerin..
haydi tarifimize geçelim.




Malzemeler:
  • 2,5 paket petit beurre bisküvi,
  • Yarım paket (125 gr) margarin veya tereyağ,
  • 120 gr bitter çikolata,
  • 3 tepeleme yemek kaşığı kakao,
  • 1 su bardağı süt,
  • 2 avuç iri çekilmiş fındık.
  • 2 adet muz
Hazırlanışı:
  1. Öncelikle kullanacağınız kalıbın içini streç filmle kaplayın,
  2. Bisküvileri derin bir kabın içinde iri iri kırın,
  3. Tereyağ ve çikolatayı ben mari usulü eritin,
  4. Tüm malzemeleri bisküvilere ekleyin ve fazla bastrmadan karıştırın,
  5. Karışımı yarısını kalıbın içine döküp hafif bastırarak üzerini düzeltin,
  6. arasına dilimlenmiş muzları dizin
  7. geri kalan karışımı muzların üzerine dökün ve kaşığın tersi ile bastırarark düzeltin
  8. Dolaba kaldırıp 1 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz.
This is one of the easy and handy desserts. You can barely see a person that doesn't like mosaic cake. For me the reason why I make this cake is it is light and delicious as well. 

Let's learn this recipe! 

  • 2,5 package of petit beurre biscuits. 
  • Half package (125gr) margarine or butter. 
  • 120gr dark chocolate. 
  • 3 hill-filled spoons of cocoa.
  •  1glass of milk. 
  • 2 handful of coarse ground nuts. 
  • 2 bananas.
 
  • - At first you should cover the container which you are going to use with stretch film. 
  • - Shred the biscuits into the container.
  •  - Melt the butter and chocolate with Ben mari method. 
  • - Mix all the ingredients with biscuits and blend them gently. 
  • - Pour half of the mixture into a mold and flatten it's surface. 
  • -Put the bananas on it. 
  • - Pour the another half of the mixture on it, put into the fridge and wait for 1 hour. 
Your delicious cake is ready to eat!

Hiç yorum yok

ADSENSE

PATATES PİZZA TARİFİ HARİKAA..

SIFIR ŞEKER💃💃 3 Dakikada Yap FIRIN YOK PİŞİRMEK YOK Lezzet...

ZEYTİNYAĞLI BAKLA TARİFİ

LEZZETİNE VE GÖRÜNTÜSÜNE HAYRAN OLACAKSINIZ 💕İKİ RENKLİ PAM...

ÇOCUKLARINIZA SEVİNÇ ÇIĞLIĞI ATTIRACAK NEFİS SICAK ÇİKOLATA ...

LAHANA TURŞUSU İKİ FARKLI TARİFİM VAR , ERİME YOK ,ÇITIR Ç...

Limonlu Dondurma Tarifi

TEK BEZE ILE 40 KAT DİLBER DUDAĞI BAKLAVASI

DONDURMA TADINDA ÇİLEKLİ PARFE �� Gül Mutfağım

YULAFLI KAHVALTI ��Hem sağlıklı hem de lezzetli ��Gül Mutfa...